Політика конфіденційності та користування веб-сайтом

Веб-сайт hellobike.if.ua може збирати, обробляти і використовувати інформацію, в тому числі Ваші персональні дані, які були внесені Вами при оформленні замовлення і в усі інші форми на сайті hellobike.if.ua, виключно з метою обробки замовлень і заявок, організації передачі доставки товарів, а також з метою інформування про заходи та акції компанії, проведення досліджень ринку, опитувань за допомогою поштового, телефонного (в т.ч. мобільного) зв’язку, а також електронних засобів зв’язку. Будь-які матеріали, інформація та відомості, надані Вами на сайті hellobike.if.ua, є конфіденційними і не можуть передаватися третім особам без Вашої попередньої згоди, крім випадків, передбачених чинним законодавством України. Доступ до Ваших особистих даних буде надано тільки уповноваженим співробітникам і тільки для зазначених вище цілей, а також для забезпечення захисту і обробки інформації. hellobike.if.ua використовує розумні технічні та організаційні засоби для захисту і конфіденційності Вашої особистої інформації. Згоду на обробку Ваших персональних даних (в розумінні Закону України «Про захист персональних даних») Ви надаєте шляхом заповнення будь-якої електронної форми на сайті hellobike.if.ua або підписання форми реєстрації для участі в дисконтній програмі і добровільно даєте згоду на використання своїх персональних даних з зазначеної вище метою. Ви можете в будь-який час відмовитися від згоди, наданої Вами. А також маєте можливість звертатися з проханням про виправлення, внесення змін в Ваші Персональні дані, їх видаленні або блокування.

Першими дізнайтесь про новини, свіже поступлення товару, акції та розпродажі на сайті HelloBike з наших груп в Instagram Telegram та Viber

0
    0
    Ваша корзина
    Ваша корзина порожняВернутись до магазину